НЕУНИШТИВА ЛЕГЕНДА ЖУРНАЛИЗМА: ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ БРАНКА ЈАЈИЋ СЕ ХЕРОЈСКИ ОПОРАВЉА

Новинарка листа „Зрењанин“ Бранка Јајић која је повређена 19. маја када је на њу на фестивалу у Зрењанину пала метална контрукција бине, опоравља се након операције на Институту за плућне болести Војводине у Сремској Каменици, потврђено је УНС-у.

Како је реко УНС-у дежурни лекар на одељењу грудне хирургије, колегиница Јајић је након операције пребачена на интезивну негу и стање јој је стабилно.

„Бранка Јајић је сада добро, дише самостално. Има стезања у грудима, што је природно након операције“, рекли су у овом одељењу УНС-у и додали да је још рано говорити када ће бити пребачена на стандардно одељење.

С обзиром на то да су јој омогућене посете, представници УНС-а обишли су ове недеље повређену колегиницу и пожелели јој брз опоравак.

Подсетимо, Бранка Јајић повређена је на Етно фестивалу „Банатска прича“ у месту Багљаш у Зрењанину када је метална конструкција бине пала на њу док је водила програм. Новинарка је након несреће пребачена у Ургентни центар у Зрењанину, а када су јој констатоване тешке повреде грудног коша и плућа, транспортована је на Институт у Сремској Каменици.

Припадници Министарства унутрашњих послова (МУП), по налогу Основног јавног тужилаштва у Зрењанину, ухапсили и су одредили меру задржавања власнику фирме која је постављала конструкцију, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело „тешко дело против опште сигурности“, саопштио је 21. маја МУП.

(Извор: РТВ, фото: УНС)

Не свиђа ми сеСвиђа ми се (Нема оцена)
Loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − five =