(ВАЖНО!)НЕСТАО СТЕФАН ЦВЕТКОВИЋ КОЈИ ЈЕ ИСТРАЖИВАО УБИСТВО ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА

Новинар Стефан Цветковић из Беле Цркве ноћас је нестао, потврдило је Бети неколико извора из Беле Цркве.

Пронађен је његов аутомобил, којем је мотор радио. Очевици су испричали да су на аутомобилу била отворена врата и да је поред пронађен Цветковићев ручни сат са покиданом наруквицом.

Агенција Бета и НУНС су покушали да ступе у контакт са Цветковићем, али су му сви познати мобилни телефони били искључени.

Извор Бете је рекао да је полиција обавештена о нестанку новинара и да је у току интензивна потрага за њим.

Цветковић се протеклих година у више наврата жалио да му прете различити политичко-тајкунски моћници.

Ове године, 19. маја, испричао је медијима да је био шест сати задржан на административном прелазу Јариње и да је након тога од косовске полиције добио документ којим се потврђује да је по налогу специјалног тужиоца који води истрагу о убиству косовског политичара Оливера Ивановића, задржан у полицијској станици због испитивања. Цветковић је тада испричао да је на Косово ишао новинарским послом, јер, како је рекао, ради на истраживању убиства Оливера Ивановића. “Нису имали други начин да дођу до мене, пошто су приметили да сам дошао у контакт са неким људима који су им интересантни за истрагу”, рекао је Цветковић Бети након што је пуштен.

Раније ове године, у фебруару, Цветковић је у Београду одржао конференцију за новинаре под називом “Колико кошта ликвидација на северу Косова”, када је показао и фотографије особа које су наводно биле умешане у ликвидацију Оливера Ивановића и изнео тврдње да је тај атентат плаћен 40.000 евра.

Цветковић је прошле године био неправоснажно осуђен на две године и три месеца затвора по приватним тужбама појединих функционера Српске напредне странке.

(ИЗВОР НУНС, БЕТА; фото: Медија центар)

Не свиђа ми сеСвиђа ми се (Нема оцена)
Loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 1 =