СТЕФАН ЦВЕТКОВИЋ ПОЗВАН НА САСЛУШАЊЕ У ТУЖИЛАШТВО

Новинар из Беле Цркве Стефан Цветковић добио је позив за саслушање у Основном јавном тужилаштву у Вршцу у понедељак, 25. јуна.

Како се наводи у позиву у који је агенција Бета имала увид, Цветковић је позван због сумње да је починио кривичнмо дело „лажно пријављивање“.

Цветковић је агенцији Бета поновио да ће у најскорије време одржати још једну конференцију за новинаре, на којој ће изнети нове детаље о свом случају.

Нестанак новинара Стефана Цветковића био је пријављен 13. јуна касно увече, а високи државни функционери су 15. јуна рано поподне саопштили да је Цветковић пронађен.

Цветковић је 19. јуна у Београду одржао конференцију за новинаре на којој је остао при својим тврдњама да су га отела тројица непознатих људи, од којих су двојица на глави имали маске, а трећи који није носио маску је имао „нешто слично полицијској значки“.
Новинар из Беле Цркве Стефан Цветковић изјавио је данас да је нападнут у једном ресторану у тој општини.

Цветковић је агенцији Бета показао видео снимак на којем се може видети како полиција приводи особу за коју је рекао да га је претходно напала и вређала.

„Дошао сам у ресторан да ручам и тада ми је пришла једна особа која је у Белој Цркви од раније позната као нарко дилер. Покушао је да насрне на мене, у чему га је спречило полицијско обезбеђење, које ми је додељено. Потом је покушао да нападне и полицију, која га је потом ухапсила“, рекао је Цветковић.

(Извор: БЕТА/НУСН, фото: МЦ)

Не свиђа ми сеСвиђа ми се (Нема оцена)
Loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 2 =