НОВИНАРКА МАРИНИЧИЋ НАПАДНУТА УСРЕД ЦЕНТРА ИНЂИЈЕ

Новинарка локалног портала „Инђија кафе“ из тог града Верица Маринчић, нападнута је у центру Инђије.

Како је Маринчић рекла за Бету, у тренутку док је синоћ на улици разговарала са комшијом у близини се паркирао аутомобил из којег су двојица младића почела да вичу на њу и упућују јој претње.

„Нисам знала да ли се мени обраћа, јер су ми обојица непознати. Међутим, онда сам чула како ми псује мајку и говори: снимај сад, мајку ти ј…“, испричала је Маринчић.

Аутомобил је имао румске регистарске ознаке, а како је казала Маринчићева, она сумња да је реч о возачу аутомобила који је 26. јуна у центру Инђије, снимљен да великом брзином пролази кроз црвено светло.

„Тај видео снимак смо објавили на нашем порталу и друштвеним мрежама и апеловали на надлежне да реагују, јер је исти аутомобил више пута виђен у граду како јурца“, казала је она.

Случај напада на новинарку је пријављен полицији у Инђији која је одмах изашла на терен.

Портал „Инђија кафе“ недавно је први објавио и фотографију жичане ограде градског базена у том сремском граду, са жилет бодљикавом жицом, након чега је бурно реаговала јавност.

Редакција портала објавила је и саопштење на Фејсбук страници у којем се наводи да је ово други напад на њихову екипу.

Како се наводи у саопштењу, први се десио, 1. јула током „Summer sound Фестивала“, када је екипи портала пришао члан кабинета председника општине и „захтевао од њих да га сниме како им показује средњи прст“.

(Бета, фото: Инђија, Википедија)

Не свиђа ми сеСвиђа ми се (Нема оцена)
Loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × two =