ТВ Н1: ПОЛИЦИЈА САЗНАЛА КО ЈЕ ПРЕТИО НОВИНАРКИ МАРИНЧИЋ У ИНЂИЈИ

Полиција је утврдила ко је у петак на улици у Инђији новинарки Верици Маринчић упутио претње и од њега је узела изјаву, а и даље се трага за мушкарцем који је био у друштву осумњиченог, објавила је телевизија Н1 у понедељак увече.

Снимак аутомобила који у Инђији пролази кроз црвено светло портал Инђија кафе објавио је крајем јуна, а у петак је Маринчић, новинарка тог портала, добила салву претњи од возача који јој је препречио пут.

„Знам где живиш, знам ко си, шта ме гледаш буљава, ја ћи ти мајку мртву… И дечко који је био ту, каже: јао, извини, он је мој пријатељ, ја сам мислио да се мени обраћа, ја кажем: Ко је човек? Као: то је због оног снимка на вашем порталу када ауто пролази кроз црвено светло, он је возио тај ауто и то је проблем“, рекла је Маринчић.

Полицајци су направили записник о том случају, а дан касније исти возач, у истом аутомобилу, неколико пута, кружио је око новинарке.

„Четврти пут је појачао музику, избацио руку кроз прозор и показао ми средњи прст и отишао и ја сам тад звала полицију и полиција је опет дошла“, додала је Маринчић.

После нове пријаве у полицији наводе да су утврдили о комје реч и узели од њега изјаву, а шта ће даље бити
одлучиће Тужилаштво.

Маринчић сматра да грађани само опонашају оно што већ раде локални политичари.

„Председник општине је звао мајку мог пријатеља и рекао је да ја нисам добро друштво за њега зато што пишем текстове и бавим се буџетом општине“, навела је она.

Непријатност за новинаре Инђија кафеа није изостала ни пре неколико дана након што су објавили да је градски базен ограђен бодљикавом жицом, када је члан кабинетапредседника општине репортерској екипи показао средњи прст.

(Извор: ФОНЕТ, фото: pixabay)

Не свиђа ми сеСвиђа ми се (Нема оцена)
Loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 5 =