TV N1: POLICIJA SAZNALA KO JE PRETIO NOVINARKI MARINČIĆ U INĐIJI

Policija je utvrdila ko je u petak na ulici u Inđiji novinarki Verici Marinčić uputio pretnje i od njega je uzela izjavu, a i dalje se traga za muškarcem koji je bio u društvu osumnjičenog, objavila je televizija N1 u ponedeljak uveče.

Snimak automobila koji u Inđiji prolazi kroz crveno svetlo portal Inđija kafe objavio je krajem juna, a u petak je Marinčić, novinarka tog portala, dobila salvu pretnji od vozača koji joj je preprečio put.

„Znam gde živiš, znam ko si, šta me gledaš buljava, ja ći ti majku mrtvu… I dečko koji je bio tu, kaže: jao, izvini, on je moj prijatelj, ja sam mislio da se meni obraća, ja kažem: Ko je čovek? Kao: to je zbog onog snimka na vašem portalu kada auto prolazi kroz crveno svetlo, on je vozio taj auto i to je problem“, rekla je Marinčić.

Policajci su napravili zapisnik o tom slučaju, a dan kasnije isti vozač, u istom automobilu, nekoliko puta, kružio je oko novinarke.

„Četvrti put je pojačao muziku, izbacio ruku kroz prozor i pokazao mi srednji prst i otišao i ja sam tad zvala policiju i policija je opet došla“, dodala je Marinčić.

Posle nove prijave u policiji navode da su utvrdili o komje reč i uzeli od njega izjavu, a šta će dalje biti
odlučiće Tužilaštvo.

Marinčić smatra da građani samo oponašaju ono što već rade lokalni političari.

„Predsednik opštine je zvao majku mog prijatelja i rekao je da ja nisam dobro društvo za njega zato što pišem tekstove i bavim se budžetom opštine“, navela je ona.

Neprijatnost za novinare Inđija kafea nije izostala ni pre nekoliko dana nakon što su objavili da je gradski bazen ograđen bodljikavom žicom, kada je član kabinetapredsednika opštine reporterskoj ekipi pokazao srednji prst.

(Izvor: FONET, foto: pixabay)

Ne sviđa mi seSviđa mi se (Nema ocena)
Loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

twelve − five =