„ДАНАС“: СИНОЋ У БЕЛОЈ ЦРКВИ ПРЕТУЧЕН СТЕФАН ЦВЕТКОВИЋ

Новинар Стефан Цветковић, који је средином прошлог месеца нестао па пронађен, претучен је синоћ у кафићу у центру Беле Цркве.

Како је потврдио за наш лист, њега је металном шипком ударио локални нарко-дилер, који је пред истражним органима већ био осуђиван због претњи Цветковићу.

– Мени је пре два дана укинуто полицијско обезбеђење, јер је процењено да нисам у опасности. Не верујем у случајност да се напад догодио баш након тога. Верујем да је нападач хтео да ме убије, а јавност ћу о свему обавестити на конференцији за новинаре, коју ћу у среду одржати баш у том кафићу где се напад догодио – рекао је за Данас Цветковић.

Он је фотографију из локалне амбуланте на којој се виде ране на глави и крвави трагови одмах објавио на друштвеним мрежама. Након тога се упутио за Румунију, због, како каже, своје безбедности.

Подсетимо, Стефан Цветковић је нестао средином прошлог месеца и појавио се након два дана, тврдећи да је киднапован. У потрагу за Цветковићем били су укључени припадници Жандармерије, БИА, криминалистичке полиције, рониоци, а ангажована су и два хеликоптера Министарства унутрашњих послова. Међутим, Основно јавно тужилаштво у Вршцу и Више јавно тужилаштво у Панчеву су против новинара из Беле Цркве покренули истрагу и подигли кривичну пријаву због лажног пријављивање отмице.

(Извор: Данас, ауторка: К. Живановић, фото: Медија центар Београд)

Не свиђа ми сеСвиђа ми се (Нема оцена)
Loading...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 4 =